Pension Schoklandstraat

Op slechts 100 meter lopen van Buurthuis Toma, in het hart van de Molukse wijk, vindt u Pension Schoklandstraat. Woonzorgcentrum Raffy huurt 2 appartementen, te weten Schoklandstraat 27 en 29, om van hieruit zorg te verlenen aan iedereen die tijdelijk niet naar huis kan. In Pension Schoklandstraat kunt u terecht om kortdurend te logeren, eventueel met thuiszorg van Raffy.

Kunt u bijvoorbeeld nog niet naar huis na een verblijf in het ziekenhuis en wilt u in een beschermende omgeving logeren met zorg, dan kunt u bij ons terecht. Of bent u mantelzorger en heeft u behoefte aan een paar dagen rust en tijd voor uzelf? Ook dan kunt u gebruik maken van Pension Schoklandstraat. In veel gevallen wordt uw verblijf vergoed door uw zorgverzekeraar.

Totaal zijn er 4 kamers beschikbaar die worden verhuurd en waar u thuiszorg kunt ontvangen van Woonzorgcentrum Raffy.

Indien u logeert in Pension Schoklandstraat kunt u uiteraard gebruik maken van alle faciliteiten en activiteiten van Buurthuis Toma.

Daarnaast biedt Raffy ook de mogelijkheid van dagverzorging in de appartementen van de Schoklandstraat.

Wilt u meer informatie of wilt u een kamer reserveren, neem dan contact op met Wilma Broeders of Sandra Dirven van Woonzorgcentrum Raffy op nummer 076-5225150. Voor de tarieven van een overnachting verwijzen wij u naar onze tarievenlijst:  Tarievenlijst logeren Schoklandstraat.pdf