Huisarts

Als huisartsen zijn we momenteel werkzaam in de wijk Brabantpark/Heusdenhout. De praktijk is verbonden aan Woonzorgcentrum Raffy. Het spreekt dus bijna vanzelf dat we ook samen met Raffy graag een bijdrage leveren aan de zorg in de wijk de Driesprong. Samen met onder andere de fysiotherapiepraktijk Monné willen we proberen om de zorg dichterbij de mensen te brengen. In eerste instantie starten we op twee dagdelen in buurthuis Toma, namelijk op dinsdagmiddag en vrijdagochtend. Dr. J. Kamphoven houdt dan spreekuur.

Om gebruik te kunnen maken van de huisarts in buurthuis Toma dient u ingeschreven te staan in onze praktijk. Voor afspraken kunt u bellen met onze praktijk op nr. 076-5216733. Vertel dan even dat u graag op het spreekuur in buurthuis Toma wilt komen.
Op andere dagen bent u vanzelfsprekend welkom op de praktijk aan de MGR. Leijtenstraat. Er werken daar twee huisartsen mevr. S. v. Opstal en dhr. J. Kamphoven.


Uitgebreide praktijk informatie is beschikbaar op onze website https://brabantpark.praktijkinfo.nl en in onze praktijkfolder beschikbaar.
Deze is binnenkort verkrijgbaar bij Toma.

Met vriendelijke groet,
J. Kamphoven en S. van Opstal