Vrijwilligers gezocht

Zonder de steun en inzet van onze vrijwilligers zou Buurthuis Toma niet kunnen voortbestaan. Zo zijn er vrijwilligers die wekelijks helpen om ons gebouw technisch te onderhouden door allerlei klusjes te doen. Daarnaast hebben wij meerdere vrijwilligers die regelmatig achter de bar staan en koken de tantes uit de Molukse wijk meermalen per week vrijwillig de lekkerste maaltijden.

Buurthuis Toma zoekt nog meer enthousiaste vrijwilligers die kunnen ondersteunen in diverse werkzaamheden binnen het Buurthuis, zodat we van maandag tot en met vrijdag gasten kunnen verwelkomen.

Het openen van Toma, het controleren van de bar, het opmaken van de kas maar vooral het welkom heten van bezoekers, ze voorzien van iets te drinken behoort tot de hoofdtaken. Er zijn verschillende bardiensten in te vullen. Zowel in de ochtend van 9.00 – 12.00, als de avond van bv. 19.00 – 22.30 uur. 

Om je te ondersteunen in de taken die bij het vrijwilligerswerk horen bieden wij je de mogelijkheid een certificaat van verantwoord alcohol schenken te halen en word je door een collega vrijwilliger ingewerkt.

Heb je affiniteit met de Moluks en Indische cultuur, spreekt het je aan om samen met andere vrijwilligers van Toma een gezellig en goed bezocht buurthuis te maken, draai je graag een bardienst en ben je graag in contact met andere mensen dan nodigen wij je van harte uit voor een kennismakingsgesprek.

Voor meer informatie of om je in te schrijven als vrijwilliger kun je contact opnemen met onze vrijwilligerscoordinatoren Madelon Gielen of Saskia Innemee op nummer 076-5225150 of via e-mail m.gielen@raffy-leystroom.nl of s.innemee@raffy-leystroom.nl.