Eten bij Buurthuis Toma

"De Molukse Tantes" uit de wijk bereiden met een kleine groep dames met veel plezier, enthousiasme, passie en bevlogenheid authentieke Molukse gerechten.

Eten is een belangrijk onderdeel in het leven van Molukkers. Deze dames houden van gezelligheid en koken én dat proef je terug in de vers gemaakte Molukse gerechten.

Iedere dinsdagmiddag tussen 11.30 uur en 13.30 uur en donderdagavond tussen 17.00 uur en 18.30 uur kunt u terecht bij Buurthuis TOMA voor een 3-gangen menu voor slechts € 7,50. Reserveren is niet verplicht, maar wel wenselijk als u zeker wilt weten dat er een plaatsje voor u vrij is. Reserveren kan via info@toma-breda.nl of via Raffy op telefoonnummer 076-5225150.

Niet alleen geniet u zelf van een heerlijke authentieke maaltijd, maar u maakt de "tantes" natuurlijk apetrots. Ze zullen u dankbaar zijn dat u komt genieten van hun heerlijke en huiselijke eten.

Selamat makan!

Regelmatig organiseren wij thema-avonden waarbij we steeds andere maaltijden aanbieden en zorgen voor de juiste aankleding en entertainment. Deze thema avonden kondigen we altijd aan via onze Facebook pagina en de activiteiten kalender op deze website.